Kurophold Tyskland - Guide til gode kurophold

 

 Kurophold Sjælland

 

Kurophold Jylland

 

Kurophold Fyn

 

Kurophold Tyskland

 

Kurophold Polen

 

 

Kurophold Tyskland

 

I hjertet af Europa ligger det enorme og rige Tyskland. Der findes ikke det, Tyskland ikke har. Strande, floder, marker, skove, alper, bjerge, dale, storbyer, store industrier og man kunne blive ved. Traditionen med kur, spa og bad er og har længe været en stor del af den tyske kultur, derfor kan du roligt regne med, at alle dine behov bliver tilfredsstillet hvis du tager på Kurophold Tyskland.

 

 

Kurophold Tyskland: Ostseebad Damp

 

En ferie i familiens skød er en af de få ting, alle danskere kan blive enige om, er noget ganske særligt. Ostseebad Damp, blandt venner og kendte bare kaldet Damp, ligger på en af de flotteste kyster ved Østersøen i byen Slesvig-Holsten, der var dansk indtil krigen i 1864 for lige at komme lidt ind på lidt dansk historie, og nu ligger 75 km fra den dansk/tyske grænse. Omgivelserne omkring dette kurophold Tyskland er noget så hyggeligt som en lystbådehavn og for lige at fuldende værket ligger der også en lang, hvid sandstrand tæt ved.

I perlen af Damp er der placeret et enormt indendørs panorama-havbad, hvor der er mulighed for at slappe af og nyde saltvandet på kroppen. Hvis man ikke lige er til saltvand, skal man bestemt ikke frygte for noget. Damp har nemlig også et stort badeland med klorvand. I dette badeland, som er et sandt paradis for børnene og endda også for de voksne byder på store og små vandrutsjebaner, babybassin, vandgrotter og meget mere. Atmosfæren ved dette kurophold Tyskland er så tropisk, så man kan blive i tvivl om, det er en Thailandsk regnskov, man spadserer rundt i. Så for dem, der går og drømmer om at komme til Thailand, så når du ikke kan komme til Thailand, så må Thailand jo komme til dig, og det gør det minsandten, hvis blot du tager til Damp som dit kurophold Tyskland.
Hvis mor er en rigtig fitness-dronning, så er det Damp også et paradis for hende. Der findes nemlig ikke det, der ikke findes i deres fitness-afdeling; walk ’n fit, cykelfitness, et helt fitnesscenter, ernæringsrådgivning, kredsløbstræning, diverse behandlinger og massager, sundhed og diætist og så har de derudover et hav af fitnessprogrammer, som man kan følge, hvis man har lyst til det. Når mor er udmattet og glad efter sport og bevægelse,  og far og børnene er det samme efter at have tilbragt hele dagen i badelandet, kan familien genforenes og samles omkring noget så himmelsk som hotellets Beauty og wellness-afdeling, der for alvor forkæler hver eneste af sanserne, her er hele essensen af kurophold Tyskland oplevelsen.

Her er der alt, hvad hjertet begærer; Thalassoterapi, sauna, massage, wellness behandlinger, kropsbehandlinger, Beauty & Cosmetics og meget mere. Her er det ikke blot sanserne, der bliver forkælet, men også hver eneste af kroppens legeme, led og muskel. Derudover vil sindet også kunne mærke en negativ forvandling efter blot få dage på dette Kurophold Tyskland. Tro det eller ej, men dine børn kan rent faktisk også finde deres indre ro, i hvert fald efter et kurophold på Ostseebad Damp.
Bedømmelse: 5/5

http://www.ostsee-resort-damp.de/

 

Stem:

 

 

Kurophold Tyskland: Alter Meierhof Vitalhotel

 

Når stjernerne pludselig løber op på 5 stykker, er der for det meste ganske unikke og særlige grunde til det. I dette tilfælde af kurhotel Tyskland, er der rigtig meget wellness at byde på! Det lækre superior hotel har sit hjem ned til Flensborg fjord, som er centrum mellem Flensborg og Glückborg. Så snart, man lader øjnene betage hotellet vil man få øje på, at der i særdeleshed er blevet kælet om hver eneste detalje og, at intet er overladt til tilfældighederne. Du kan sove trygt på et af hotellets 54 enkelt – og dobbeltværelser eller suiter med udsigt ud over den smukke fjord.

Hotellet har to restauranter, som har det simple formål at forkæle og behage hver eneste gæsts smagsløg. Noget, der er ganske specielt for dette kurhotel Tyskland og, som er noget, man bare skal opleve er Hamam Templet, som er et tempel for velbefindende, og som de fleste nok kender fra Tyrkiet, som Tyrkisk bad. Derudover tilbyder hotellet hø-aromabad, finsk sauna, hoftepidarium, swimmingpool, lymfedræning og meget mere. Der er ganske enkelt en garanti for, at du opnår den ultimative tilfredsstillelse af både krop, sanser og sjæl.
Bedømmelse: 4/5

http://www.alter-meierhof.de/

 

Stem:

 

Der findes et hav af luksuriøse wellness steder som kan benyttes til Kurophold Tyskland, hvor standarten er helt i top og selv den allermest kræsne gæst ikke efterlades skuffet. Kurophold Tyskland er ganske enkelt åbenlyst, hvis man har brug for et pusterum fra den stressede hverdag i kære Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kur-ophold.dk • Privacy Policy • kontakt@kur-ophold.dk